VELKOMMEN TIL TOPPEN

Stedet mitt i Gjeving, på Sørlandet kalles Toppen, fordi det ligger på et lite fjell med havutsikt. Like ved ligger skoger, strender, innsjøer, klipper, grotter og øyer.

Jeg elsker å samskape og dele min plass med venner og likesinnede. Jeg tror at menneskene er flokk"dyr", ment å leve sammen i sunne, glade lokalsamfunn. Jeg tror på et åpent hjerte felleskap. I prosessen med å åpne våre hjerter og sinn, kan vi inspirere hverandre. Ved å dele kan vi hjelpe hverandre til å leve autentisk og ærlig. For meg er visdom (livserfaring, modenhet) viktigere enn bare kunnskap.

Folk som besøker Toppen er ikke mine gjester. De lever som de gjør hjemme, tar ansvar for huset, måltider og aktiviteter. Jeg inviterer folk til å bli med meg på Yoga på stranden, til båtturer og til leirbål om natten.

Jeg er jordnær, og nyter et enkelt liv i nær kontakt med jord, vann, luft og ild. Jeg elsker fremmede kulturer, ursamfunns livsstil og verdisyn. Om vinteren, gjør jeg som trekkfuglene og dra sørover, vanligvis til Sinai, ved Rødehavet. Jeg liker å bo i en enkel hytte på stranden.

 
 
 
   
     
         
             
 
Facebook Twitter More...
 Share this website

Copyright © 2013 www.bentemarcussen.info