Bente Marcussen

har jobbet som lærer i videregående skole i 15 år. Hun har studert gestalt terapi, kroppsterapi og yoga. Fra å være mentalt orientert, ble hun mer kropps orientert. Hun kaller det en reise fra Hodet til Hjertet.

Innenfor bodywork, er hun kvalifisert i pusteterapi, massasje og yoga. Hennes hovedfokus er gruppedynamiske prosesser, men hun gir også individuelle konsultasjoner.

Bente tror på deling i stedet for undervisning, fordi hun mener at vi alle har visdom å dele. Visdom kommer fra livserfaring heller enn høyskoler. Sammen skaper vi en atmosfære av kjærlighet og medfølelse.

Hennes mål er å leve autentisk, fra et åpent hjerte. Åpenhet, ærlighet og en lyttende kommunikasjon er viktig for Bente.

Bente ønsker å være "fri som en fugl", slik at hun kan få den store oversikten, fly ut av gamle begrensende mønstre og se nye muligheter.

Bente elsker dans, tromming, sang og leve i naturen: fotturer, ridning, skiturer og svømming. Hun bor på Sørlandet. Gjeving er en naturperle mellom Risør og Tvedestrand. Om sommeren er det venne sammenkomster og workshops på Toppen, som stedet hennes med havutsikt kalles. Om vinteren arrangerer hun YOGA ferie i Sinai (siden 1995) med spesielle naturopplevelser og selvutforskning Hun har blitt inspirert av Beduinenes livsstil.

 
           
     
Facebook Twitter More...
 Share this website